Що особливого у скручених вручну ароматичних паличках?

У ведичній культурі спалювання пахощів вважається ідеальним першим кроком до зцілення, яке очищає повітря і наповнює його приємним ароматом. Аромапалички стали невід’ємною частиною духовності. Навіть якщо ви не релігійні, не можна заперечувати приємний аромат, який приносить пахощі. Пахощі в Індії мають потужні терапевтичні властивості, які допоможуть очистити повітря у ваших будинках і послужать природним освіжувачем повітря.

Аромапалички

Що таке скручені вручну ароматичні палички?

Масала агарбатті або ароматичні палички – це традиційно скручені вручну пахощі, виготовлені з основної суміші (масалу) деревного порошку, масел, трав, квітів, коренів та резиноїдів. Стародавній метод приготування масалу агарбатті включає процедуру приготування тіста або атти, яке розкочують у вигляді паличок. Тісто є готовим продуктом зі спеціального клею та дрібнодисперсних порошкоподібних та натуральних ароматичних інгредієнтів, таких як трави, спеції, квіти тощо. Тісто вручну розкочують на бамбукових паличках.

Наймаються висококваліфіковані курці пахощів, які сидять зі схрещеними ногами за низьким столом перед ними. Щоб отримати гладку та рівну паличку, агарбатті прокочують по столу два чи три рази. Запах цього ладану масалу легкий і приємний. Ці ароматичні палички зазвичай використовуються для створення настрою для медитації, йоги та розслаблення.

Ось кілька знаменитих хребтів масалу Сатьї:

  • Пахощі Satya Nag Champa
  • Ладан Satya Super Hit
  • Пахощі Ajaro Satya
  • Пахощі Aastha Satya
  • Пахощі Satya Mantram
  • Satya натуральний ладан

Висновок:

Ароматичні палички можуть творити чудеса, приносячи душевний спокій, позитив та спокій у будинок чи довкілля. Ці незвичайні ароматичні палички ручної роботи позбавлять вас щоденного стресу життя. Ці ароматичні палички ручної роботи вважаються духовними під час молитов, медитації та заспокійливих цілей. Він допомагає очищати повітря з меншою кількістю диму та поглинає всю негативну енергію, перетворюючи його на священну та божественну атмосферу. Вважається, що аромат ароматичних паличок Satya Sai Baba Nagchampa «Сатьї» має цілющу силу, яка має заспокійливу дію. розум і допомагає краще сконцентруватися в процесі медитації.